Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autófelszerelés - GPS képes leírás - Autófelszerelés.tlap.hu
részletek »

Autófelszerelés - GPS - Autófelszerelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autofelszereles.tlap.hu » Autófelszerelés - GPS
Keresés
Találatok száma - 8 db
Eflotta járműkövető rendszer

Eflotta járműkövető rendszer

Megbízói, partnerei követni szeretnék az Ön járműveit a munkafolyamatok végrehajtása során? Ez nem lehet probléma! Bármikor személyes (jelszóval védett) hozzáférést biztosíthat számukra. Járműkövető rendszerünk segítségével gyorsabban és pontosabban szolgálhatja ki partnereit. Csökken a várakozási idő és nő a bizalom. A kimutatások segítségével objektív mutatószámok szerint tervezhet. Heti és havi munkaórák, vezetési, rakodási idők és üres járatok néhány gombnyomással. Rendszerünk funkciói a következők: nyomkövetés valós időben, útvonal lejátszás, testreszabható riportok, pontok és területek rögzítése, üzemanyag-szintmérés, automatikus értesítési funkciók és szerviz modul.

FlexCom Kommunikációs Kft.

FlexCom Kommunikációs Kft.

A beszerelést követően azonnal profitot termelő nyomkövető rendszer! - Szűrje ki a legkisebb stikliket is, válasszon megbízható munkatársat! - Bárhonnan azonnal hozzáférhető, percek alatt áttekinthető webes felület a nap 24 órájában! Cégünk az egyéni ügyfelek és a kisebb mikro-vállalkozások igényeit is szem előtt tartva alakította ki profilját. Nálunk az alacsony készülékárak, tervezhető havi költségek mellett a piacon az egyik legjobb szolgáltatást veheti igénybe. Nyomkövető rendszerünk a legmodernebb GPS, GSM, GPRS technológiákat felhasználva működik évek óta. Rendszerünk megbízhatóságát az egyre növekvő ügyfelek száma is bizonyítja! Online térképes rendszerünket, folyamatosan fejlesztjük. Ügyfél igények alapján általában 2 hetente publikálunk új funkciókat, javításokat. Minden újonnan megjelenő funkciót, frissítést ügyfeleinknek ingyenesen biztosítjuk! Amennyibe Önnek speciális fejlesztési igénye van, kérjük ezt e-mailbe jelezze!

Garmin

Garmin

2001. januárjától a Navi-Gate Kft. kiemelt forgalmazási jogot kapott a Garmin termékeire Magyarországon - kivéve a repülésben használatos GPS-eket. 2001 márciusában a cég elkészítette Magyarország első, navigációs készülékekbe tölthető térképét, így az Egyesült Államok, Kanada és számos nyugat-európai ország után a magyar felhasználók is megismerkedhettek a GPS-navigáció előnyeivel.

GPS webáruház

GPS webáruház

Köszönjük, hogy a GPS navigációs készülékeket, szoftvereket és kiegészítőket árusító webáruházat választotta! Célunk, hogy a vásárlás egyszerű, gyors és kényelmes legyen, ennek érdekében alakítottuk ki áruházunk működését. Kérjük, amennyiben vásárlója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az alábbi feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Multinavigátor

Multinavigátor

A multiNavigator csapata partner programot hirdet 2012-es évre is. Akik a Partner Programban részt vesznek, kedvezményesen vásárolhatnak webshopunkban és webáruházunkon keresztül üzletünkben. Webáruházunkban bruttó árak kerülnek feltüntetésre. Amennyiben ez nincs külön kiemelve, áraink mindig bruttóban értendők, tehát a 27% ÁFÁ-t tartalmazzák. Az általunk hirdetett és megjelentetett termékek, tartozékok, illetve alkatrészek nagyrészt megtalálhatóak raktárkészletünkben és azonnal megvásárolhatóak, illetve megrendelhetőek.

Patroltrack

Patroltrack

Vásárlóink jelentős részben autószalonok, beszerelő műhelyek, autókölcsönzők, flottakezelők és kiskereskedelmi felhasználók. Ügyfeleink és permanens vásárlóink között megtalálhatók az Opel, Chevrolet, Vw, Audi, Seat, Skoda, Suzuki, Peugeot, Citroen, KIA, Hyundai, Ford, Honda, Nissan, Toyota, Fiat, Alfa, Lancia autómárkák számos dealere.

Speedshop

Speedshop

Profilunk a mobiltelefon és navigációs készülékek illetve tartozékok kis- és nagykereskedelme - a szakmában 12 éve piacvezető webáruház - központi üzletünk és raktárunk Budapesten a XIII. kerület Klapka u. 4-10. alatt található - további üzleteink a Soroksári (M5) Tesco és a Váci úti Tesco Extra áruházak üzletsorán este 8-ig tartó nyitva tartással - bevételünkből támogatjuk a magyarországi telekommunikációs és IT szektor állandó kiállításait, továbbá jelentős szerepet vállalunk a méltán híres Mecsek Rallye főszponzoraként - szoros kapcsolatot ápolunk a legnépszerűbb gyártókkal, ezzel segítve a végfelhasználók egyedi igényeinek kielégítését - több éves szakmai tapasztalattal bíró ügyfélszolgálat és értékesítés áll Ügyfeleink szolgálatára

Sygic

Sygic

2003-ban már sikeres együttműködés folyt a Navteo-kel, navigációs szoftvereket értékesítve logisztikai és egyéb szállítmányozó cégek számára. 2004-ben a Sygic kiállított az évenként Németországban, Hannoverben rendezett elektronikai megavásáron, a CeBit-en. Innentől a Sygic márkanév kezdett fokozatosan egyre ismertebbé válni és 2005-re már kiterjeszthette üzleti tevékenységét, komplett megoldásokat kínálva taxis vállalatoknak, kamionos és egyéb professzionális közlekedési cégeknek. 2006 elején a Sygic elhatározta, hogy addig szerzett tapasztalatai alapján ideje kilépni a fogyasztói piacra. A professzionális navigációs élmény, gyors útvonal tervezés, alacsony memóriaköltségek mellé a cég fejleszteni kezdte a háromdimenziós képalkotást, a multi-platform támogatást nyújtó motort automatikus képernyő felbontás adaptációval, valamint távirányító és billentyűzet támogatást. A 2007-es Cebit-en már bemutatták a PDA-n, PNA/PND-n, Smartphone-on, Symbian-on, CarPC-n és más ipari készülékeken futtatható háromdimenziós térképszoftvert.

Tuti menü