Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autófelszerelés - Hírek, cikkek képes leírás - Autófelszerelés.tlap.hu
részletek »

Autófelszerelés - Hírek, cikkek - Autófelszerelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autofelszereles.tlap.hu » Autófelszerelés - Hírek, cikkek
Keresés
Találatok száma - 9 db
Autóextrák a jövőből

Autóextrák a jövőből

A teljes hangvezérlés csak egy azon extrák közül, amelyekkel a jövő luxusautói kényeztethetik tulajdonosaikat. Jönnek a digitális rádiók és az ujjlenyomat-leolvasós ajtók. Szinte hagyomány az autógyártóknál, hogy legfrissebb fejlesztéseikkel először a prémium modellek vásárlói ismerkedhetnek meg. Máshol nem is igazán tudnák kipróbálni újdonságaikat, ezek gyártása ugyanis kezdetben igencsak költséges, csak a prémium ügyfelek hajlandók arra, hogy részben kifizessék a fejlesztés árát.

Belekötöttek a Toyota Prius tempomatjába is

Belekötöttek a Toyota Prius tempomatjába is

Lassan nem marad olyan eleme a Toyota Priusnak, amelybe ne kötöttek volna bele, ezúttal a tempomat működését kifogásolja néhány tulajdonos. Idén összesen 160 beadványt kapott az amerikai közlekedésbiztonsági szervezet a hibrid miatt, ezek tíz százaléka a tempomat hibás működéséről számolt be.

Benzin a levegőből

Benzin a levegőből

Levegőből gyárt benzint egy brit cég árammal: kivonja belőle a szén-dioxidot, majd pedig vízből elektrolízissel kinyert hidrogénnel vegyíti és szénhidrogént, így nyerve benzint. Az eljárás egy kis észak-angliai cég, az Air Fuel Syndication találmánya. Egyelőre még messze van a levegőből folyó benzintermelés az ipari méretektől, de a kísérletek ígéretes eredményűek.

Feszegeti a kereteit a japán terepes

Feszegeti a kereteit a japán terepes

Az egy dolog, hogy a piaci felmérések nyomán minden bátor kezdeményezés legkésőbb a sorozatgyártás hajnalára sablonossá válik, de ha meg sem próbálunk mást alkotni, esélyünk sem lesz megtudni, vajon tényleg a legjobb megoldásokat választottuk-e..

Gumi teszt

Gumi teszt

A rezulteo egy autógumi-kereső kalauz, amely az ön döntését segíti gumi vásárlás előtt és után. A rezulteo a gumiabroncsok összehasonlításában járul hozzá az ön döntésének a meghozatalában a kínált márkanevek kiválasztásában; a termékek, ezek árai és szolgáltatásainak figyelembe vételével. Ezenfelül az ön autójához és vezetési stílusához leginkább hozzáillő abroncs kiválasztásában. Rezulteo jótanácsokkal látja el önt az autógumival kapcsolatban felmerülő gyakorlati és technikai kérdésekben. És követheti a gumiabroncsok világából származó legfrissebb híreket, információkat, melyeket saját szakembergárdánk garantál.

Hungaro auto

Hungaro auto

Remélem a Hungaroauto hiteles forrása lesz az autók iránt érdeklődő internetezőknek! De ez nem csak rajtam múlik, ezért örömmel venném, ha minél többen megosztanák autóikról alkotott véleményüket! Karsai Attila Hungaroauto

Marton Autósbolt, Szombathely

Marton Autósbolt, Szombathely

Kínálatunkban megtalálhatók első beépítésű gyári termékek, de a főbb termékcsoportokban több alternatíva közül választhatnak vevőink. Arra törekszünk, hogy mindenkinek lehetőségei szerint a legjobb minőségű és árú alkatrészt ajánljuk, fontos az ár-érték arány. Az üzlet polcain fékek, futóművek, kipufogó-rendszerek, szűrők, izzók és más alkatrészek, továbbá felszerelési cikkek nagy választéka található. Fokozottan figyelünk arra, hogy mindenki megtalálja a pénztárcájának leginkább megfelelő áron kínált, minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkező terméket. Üzletünkben nem csupán alkatrészek, de motorolajok és akkumulátorok is megtalálhatók, továbbá gumiabronccsal is rövid határidővel kiszolgáljuk. Kijelenthetjük, hogy nálunk minden kapható, ami a járművek üzembiztonságához kell, amivel pótolni lehet a cserére szoruló régi alkatrészeket, vagy kényelmesebbé tehető az autózás.

Osram night breaker izzóról...

Osram night breaker izzóról...

Világítástechnikai webáruházunkban hagyományos h7 és h4 izzókat, illetve modern technológiával készült Osram night breaker modelleket is találsz autódhoz és motorkerékpárodhoz egyaránt. Néhány xenon izzóra is szükséged lenne? Kínálatunkból most különféle fejeléssel és átmérővel szerezheted be őket, többdarabos kiszerelésben is. Rendelj webshopunkból akár 2-5 év garanciával, kedvező házhozszállítási feltételek mellett ? országszerte fuvarozunk! Kérdéseiddel kapcsolatban keress minket elérhetőségeink valamelyikén!

Tolatóradar béna rendőröknek

Tolatóradar béna rendőröknek

A rendőrautókat érintő balesetek nagy száma és az egyre növekvő javítási költségek miatt technikai fejlesztésekbe fog a rendőrség Dél-Yorkshire-ban. A Daily Telegraph jelentése szerint átlagosan évi hatvanezer font (~20 millió forint) kárt okoznak járművükben a parkoló rendőrök

Tuti menü