Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autófelszerelés - Utánfutók képes leírás - Autófelszerelés.tlap.hu
részletek »

Autófelszerelés - Utánfutók - Autófelszerelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autofelszereles.tlap.hu » Autófelszerelés - Utánfutók
Keresés
Találatok száma - 7 db
Kelemen utánfutó

Kelemen utánfutó

Utánfutó, trailer, betonkeverő kölcsönzőm nagy választékban kínál kölcsönzésre személygépkocsival vontatható utánfutókat, oldalmagasítós utánfutót, csőtartós utánfutót, ponyvás utánfutót, ponyva nélküli utánfutót, nagy teherbírású utánfutótól a 10 köbméteres bútorszállító utánfutóig, fék nélküli utánfutótól a ráfutófékes utánfutóig. Autószállító trailereim kölcsönözhetők személygépkocsi szállításra, valamint hosszú vagy nagyobb méretű áruk, gépek szállítására. Motorszállító és quadszállító trailereim kölcsönözhetőek ráfutófékkel és fék nélkül, 1-2-3 motor szállítására. Betonkeverő 125 és 165 literes, 220 V-os kivitelben kölcsönözhető.

Körmendi Kft.

Körmendi Kft.

Körmendi Kft. Építőgépek, alkatrészek, törőfejek, targoncák, trélerek, és utánfutók nagy választéka. Válasszon magának utánfutóink közül, és élvezze a biztonságos szállítás örömeit! Használjön Ön is Körmendi utánfutót!

Mazda Komárom

Mazda Komárom

Klipács és Tóth Unix Partner szerviz és Mazda Szakszerviz Univerzális személygépkocsi utánfutó plató, mely a gazdag kiegészítőknek köszönhetően használható motorkerékpár, csónak, Jetsky és áruszállító utánfutóként is.

Pótkocsik széles választékban

Pótkocsik széles választékban

A Starex Pro Kft. utánfutók és pótkocsik széles választékát kínálja a vásárlói számára. A választékban többek között található egytengelyes és kéttengelyes pótkocsik, mechanikus, hidraulikus, illetve három irányba billenthető pótkocsik. A pótkocsik különböző teherbírásúak, mindenki talál a számára megfelelő súlyt elbíró utánfutót. A pótkocsikon kívül még sok más mezőgazdasági terméket is árusítanak. Megbízható, gyors szervizzel rendelkeznek. A cég Gödöllőn található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Riki utánfutó

Riki utánfutó

Üdvözlöm! Örülök, hogy felkereste honlapomat! Hegedűs Henrik gépészmérnök vagyok, 35 éve foglalkozom utánfutók gyártásával. 1988-ban (az ÁFA törvény elfogadásával egy időben) váltottam ki a vállalkozói igazolványomat. Azóta több mint 1600 db általam gyártott utánfutó van forgalomban szerte Magyarországon, de szállítottunk már Ausztriába, Németországba és Romániába is. Az utánfutók széles skáláját kínáljuk mind méretben, mind típusban, de ki tudjuk elégíteni az egyedi konstrukciós illetve funkcionális igényeket is. Eddigi gyártmányaink megtekinthetőek a Gyártmányaink oldalon, sőt még valami plussz is: lakó járműfelépítményünk egyik prototípusa, melynek készítését bármilyen járműre vállalni tudjuk. Számomra a gyártmányaim külső megjelenése éppolyan fontos, mint a használhatósága és a műszaki színvonala. Mindezek elismeréséül kaptam a Pest megyei Kereskedelmi és Iparkamara Nívódíját 1999-ben. Ezen elismerésnek a jövőben is meg kívánok felelni, éppen ezért továbbra is gondos odafigyeléssel készítem kis csapatommal a már jól bevált és az új termékeket az Önök (azaz a használók) megelégedésére. Célom: Megfelelni annak a magam támasztotta követelménynek, hogy ha Ön a Riki utánfutó-t hallja mindig a magas színvonalú, megbízható utánfutó jusson az eszébe. Hosszú évek tapasztalatával a hátam mögött ígérem, hogy nem fog a minőségben csalódni. A Riki védjegy a garancia erre!

Tréler-Pont utánfutó kölcsönzés

Tréler-Pont utánfutó kölcsönzés

A Tréler-Pont Kft. utánfutó és trailer kölcsönzéssel foglalkozik. Célunk minden meglévő és leendő ügyfelünk magas színvonalú kiszolgálása a hét minden napján. Weboldalunkon megtekintheti a nálunk kölcsönözhető utánfutókat és trailereket. Mindegyikhez tartozik kép és a legfontosabb adatokat is feltüntetjük (önsúly, összsúly, méretek). Amennyiben utánfutót vagy trailert szeretne kölcsönözni, látogasson el oldalunkra, ahol megtekintheti kínálatunkat, valamint tájékozódhat a kölcsönzési árakról. Az utánfutók és trailerek minimum kölcsönzési ideje két óra. Meglévő és leendő választékunk a piaci igények alapján változik, bővül. Tréler-Pont - utánfutó és trailer kölcsönzés Csepelen.

Utánfutó Autó-motor-hajó szállítók

Utánfutó Autó-motor-hajó szállítók

Cégünk 40 éves múltra tekint vissza. Elsősorban saját tervezésű utánfutókat gyártunk. 450 kg össztömegtől 3500 kg össztömegig minden egyéni ötletet teljesítünk a szabályokat figyelembe véve. Maximálisan a megrendelőink igényeit szem előtt tartva, pontosan, gyorsan a legkedvezőbb áron készítjük el a megrendelt utánfutót. Több termék megrendelése esetén egyedi kedvezményeket tudunk biztosítani. Ha utánfutóra van szüksége keressen bennünket bizalommal!

Tuti menü