Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autófelszerelés - Üzemanyagok képes leírás - Autófelszerelés.tlap.hu
részletek »

Autófelszerelés - Üzemanyagok - Autófelszerelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autofelszereles.tlap.hu » Autófelszerelés - Üzemanyagok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Autógáz cng

Autógáz cng

15 éve fennálló vállalkozás már a Bácsgépker Kft., amely CNG típusú gépjárművek szervizével, alkatrész árusítással, és CNG üzemre való átalakítással foglalkozik. Alkatrész bázisunkon található készletünkben fellelheti a Flash Lube, Tomasetto, Lovato és Ac Stag márkákat is, amelyek garantálják a kiváló minőségű rendszerek felépítését. Használja az oldalon található kalkulátorunkat, hogy kiszámítsa gépjárműve benzin üzemről történő CNG átalakítás után, változó intenzitású használat mellett, mennyivel fog kevesebbe kerülni Önnek.

Bioetanol

Bioetanol

Kimutatások támasztják alá, - hogy a jelenlegi adatok alapján - a világ azonban már felhasználta az üzemanyagok alapanyagainak, több mint, felét és néhány évtized múlva ezek végleg elfogynak, amennyiben nem találnak, fedeznek fel újabb lelőhelyeket. Azonban ha találnak is, nagy a valószínűsége annak, hogy a kitermelés költségesebb és nehezebb lesz, mint napjainkban. A Föld számára életbevágóan fontos, hogy olyan biztos energiaforrásokat fejlesszen ki, amelyek maradandóak lesznek; megújuló energiát a naptól, a széltől, a víztől és a növényektől.

Greenfuel

Greenfuel

A folyékony szénhidrogén alapú üzemanyagok égési hatásfokának javításához használt üzemanyag adalék. A munkaütem során három módon javítja az égés hatásfokát: fizikai kémiai és katalizátorként viselkedve A folyékony szénhidrogén alapú üzemanyagokban nagyszerűen oldódik, milliárdnyi apró nanorészecskét létrehozva

Mol üzemanyag

Mol üzemanyag

Velünk minden úton biztonsággal haladhat! A földön, a vízen, vagy levegőben egyaránt a legkorszerűbb üzemanyagot kínáljuk Önnek. Döntsön a feladatnak megfelelően! Autógáz, motorbenzin, gázolaj, bunket gázolaj.

Re-Cord Agrotrans - Motorolaj

Re-Cord Agrotrans - Motorolaj

Motorolajok széles választékával várja nagykereskedelmi megrendelőit az Olajsziget.hu csapata. Főleg kúthálózatok, autósboltok, szervizhálózatok, közületi cégek, intézmények számára nyújtunk minőségi olajtermékeket. Márkáink között megtalálható Motul, Aral, BP, Repsol, Castrol, Opel, Ford, Shell, Agip motorolajok. Árainkkal és rugalmas igényteljesítésekkel kínáljuk a legmegfelelőbb szolgáltatásokat. Cégünk profiljába tartozik továbbá autóápolási szerek, ablaktörlőlapát, és egyéb kiegészítők, valamint gyújtógyertyák, izzók beszerzése is. További információkról és termékeinkkel kapcsolatosan a honlapunkon található elérhetőségeken várjuk kérdéseit.

Toyota

Toyota

Az alternatív energiaforrások hatalmas előnye, hogy ezekkel drasztikus mértékben csökkenthető az autó károsanyag-kibocsátása. Ám mivel az ehhez szükséges technológiák még nem teljesen érettek, illetve még mindig túl költségesek a széleskörű bevezetéshez, többségük további kutatást és fejlesztést igényel, mielőtt megjelenhetne a piacon.

Tuti menü